Samsun Piazza’da Bayram Heyecanı

Samsun'da bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza, bayram alışverişini son güne bırakan ziyaretçileri için AVM kapanış saatlerini değiştirdi.

Samsun Piazza’da Bayram Heyecanı

Rahat ve huzurlu bir şekilde alışveriş imkanı sunan Samsun Piazza, ziyaretçilerinin doya doya bayram alışverişi yapması için 14 Ekim Pazartesi arefe günü gece saat 23.00’e kadar hizmet verecek. Bayramın 1. günü olan 15 Ekim'de ise, 14.00’de açılıp 22.00’de kapanacak. Bayram alışverişi için Piazza Avm’ye gelen ziyaretçiler bayram öncesi alışverişlerini yaparlarken hem indirim kampanyalarından yararlanıyor, hem de Piazza Avm’nin hediye kampanyalarından yararlanıyor. Anne babalar, kendileri ve çocukları için bayram alışverişi yaparken indirim ve hediye kampanyalarıyla da karşılaşınca yüzleri gülüyor. Birbirinden kaliteli ve güzel markalarıyla keyifli bir alışveriş imkanı sunan Piazza, her özel günde olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da ziyaretçilerini yalnız bırakmıyor

Her gün farklı farklı etkinlikleriyle eğlenceli anlar yaşatan Piazza, Kurban Bayramı'nda da dolu dolu etkinlikleriyle ziyaretçilerini eğlendirmeye devam edecek. Piazza Avm düzenlediği bayram etkinlikleri kapsamında bayramın 1. günü Trio müzik grubu ve palyaço etkinliği ile bayramın 2. günü ve 3. günü ise Dünya Balon Katlaması Şampiyonu Dündar Mercanı'nın balon şov gösterisi ile ziyaretçileriyle buluşturacak. Ayrıca, bayramın 3. günü karakalem ve palyaço etkinliği, bayramın 4. günü çocuk atölyesi etkinliği ile halk oyunları ekibi Piazza ziyaretçileriyle birlikte olacak.

Bayramın hemen ertesi 19 Ekim Cumartesi günü de dünyaca ünlü Crazy Bubble Show performansı gerçekleşecek. Büyükleri çocukluğuna götürecek, küçükleri eğlendirecek bu muhteşem şov sadece Samsun Piazza’da olacak.Bayramda her gün birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler ve şovlar sunacak olan Piazza AVM, bayramı dolu dolu geçirmek isteyen tüm ziyaretçilerini bekliyor.
Kaynak: İHA