Devlet Bahçeli Afyonkarahisar’da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan’ın oğlunun düğün törenine katıldı.

Devlet Bahçeli Afyonkarahisar’da

Oruçoğlu Termal Otel’de gerçekleştirilen düğün törenine katılan Bahçeli, dünya evine giren Merve Eda ve Mehmet Yasin çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Düğün töreni öncesi liderlerini otel kapısı önünde karşılayan partililer, Bahçeli ile tokalaşmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Otel girişinde karşılaştığı engelli vatandaş Furkan Oruç ile sohbet eden Bahçeli, daha sonra düğünün yapıldığı salona geçti. Salon girişinde partililerinin tezahüratı ile karşılanan Bahçeli, kendisi için ayrılan masaya oturduğu sırada kucağına verilen minik bir çocuğu da sevdi

Bahçeli’nin salona girmesinin ardından başlanan nikah töreninde Merve Eda ve Mehmet Yasin çiftinin nikahını Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kıyarken, çiftin nikah şahitliğini ise Devlet Bahçeli ve Afyonkarahisar’ın AK Parti’li İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel yaptı. Kıyılan nikahın ardından çift, evlilik cüzdanını Bahçeli’nin elinden aldı. Çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Bahçeli, düğün hediyesi olarak bilezik taktı. Nikahın sonunda ise Bahçeli, çiçeği burnunda çift ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gerçekleştirilen düğün törenine AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, MHP’li ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA