Vekiller Halkla Buluşuyor

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nın 'nöbetçi milletvekili' uygulaması başladı.

Vekiller Halkla Buluşuyor
Her 15 günde bir milletvekilinin parti binasında halkın sorunlarını bire bir dinleyerek, çözüm üretilmesinin hedeflenen etkinliğin stardı Hasan Fehmi Kinay tarafından verildi.


Milletvekili Kinay, İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi üyesi Musa Yılmaz, AK Parti Medya Tanıtım Başkanı Hayri Öz ve bazı parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu etkinlikte, 3 saat boyunca onlarca halkın problemini dinledi.

Milletvekili Kinay, "Her zaman bizim yanımızda olan, bizim gücümüz olan aziz vatandaşlarımızın her zaman yanlarındayız. Milletimizle istişareyi daima ön planda tutuyoruz. Onlarla, el ele, gönül gönüle hareket etmekten onur duyuyoruz. Bu kapsamda uygulamaya konulan nöbetçi milletvekili çalışma isabetli olmuştur" ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Kamil Saraçoğlu da, "Vekillerimizin halkla buluşması, milletvekillerimizin TBMM'deki çalışmalarını aksatmayacak şekilde 15 günlük periyotlarla devam edecektir.Uygulamamız 25 Ekim 2013 Cuma günü Milletvekilimiz Dr. Soner Aksoy, 8 Kasım 2013 Cuma Günü Milletvekilimiz Prof. Dr. İdris Bal ve 22 Kasım 2013 Cuma günü ise Milletvekilimiz Prof. Dr. Vural Kavuncu ile devam edecektir" dedi.

Saraçoğlu, problemleri dinlenen vatandaşlara gelişmeler hakkında da bilgiler verileceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA