Atso’dan Eğitime Destek

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her eğitim döneminde geleneksel olarak gerçekleştirilen eğitim yardımları, bu yıl da Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenen okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Atso’dan Eğitime Destek
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da minik öğrencilere eşofman hediye edildi.
ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, Başkan Yardımcısı Davut Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Dinç, Erol Erkan ve Ethem Tayfun Kavukcu, Necati Fatma Dölen ve Kazım Şanöz İlköğretim Okulları’nı ziyaret ederek öğrencilere eşofman dağıttı.

Sınıfları ziyaret ederek, minik öğrencilerle sohbet eden ATSO Başkanı Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, minik öğrencilerden her yaşta mutlaka bir spor branşıyla ilgilenmelerini ve spordan kopmamalarını istedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak her yıl eğitime çeşitli desteklerde bulunduklarını belirten Budak, bu yıl Antalya merkezdeki 11 ilköğretim okulu ve ATSO’nun temsilciliklerinin bulunduğu ilçelerde ihtiyaç sahibi 1852 öğrenciye eşofman hediye ettiklerini söyledi.

Budak, “Oda olarak her yıl imkanlarımız doğrultusunda eğitime çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. Antalya’da geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimize eşofman hediye ediyoruz. Geleceğin başarılı sporcularının yetişmesine küçük bir katkımız olursa ne mutlu bize” dedi.

Kaynak: İHA