Ali Talak Açıklaması

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, seçim çalışmaları kapsamında Pir Sultan Abdal Derneği’ni ziyaret etti.

Ali Talak Açıklaması
Talak, “Bu yerel seçimler, 1989 yerel seçimlerinin havasını taşıyor” dedi.


Çiğli Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Zeynel Mertoğlu’nu ziyaret eden Ali Talak, “Aday adaylığı yarışını bir hizmet yarışı olarak görüyorum. Ben ilk çıktığım gündem beri Çiğli için yapmak istediğim ne varsa projelerimle anlattım anlatmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Partisinin Çiğli’de adayı olmak için çalıştığını dile getiren Ali Talak, “Eğer partim benim dışında başka bir kişiyi aday gösterirse projelerim ve çalışmalarımla o aday gösterilen arkadaşın yanında bir nefer gibi koştururum” dedi.

Günün partisi CHP için birlikte omuz omuza verme günü olduğunun altını çizen Ali Talak, AKP’ye karşı olan herkesin gücünü İzmir’de CHP için birleştirmek durumunda olduğunu kaydetti.

Talak, “Çiğli ve İzmir, CHP için barış ve kardeşliğin merkezidir. Kendi içimizdeki birlik ve beraberlik bizi sadece İzmir’de değil Türkiye’de iktidar yapacaktır. Bu seçimlerde alacağımız zafer, ilk genel seçimde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapacaktır” diye konuştu.

Bu yerel seçimlerde 1989 yerel seçimlerinin havasını aldığını ifade eden Ali Talak, “1989’da Erdal İnönü başkanlığındaki SHP, Türkiye’de birçok belediyeyi ANAP’tan alarak büyük zafer kazanmıştı. Partimiz CHP’nin de AKP’den birçok belediye yönetimini alarak yerel seçimlerde bir zafer kazanacağına inanıyorum. Ben, AKP’ye karşıyım diyen her kim varsa güçlerini CHP’de toplamaya çağırıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA