Vodafone Türkiye, 15 Bin Genci Rock Müziği Sanatçılarıyla Buluşturdu

Vodafone Türkiye, okula dönüş festivaliyle 15 bin genci rock müziği sanatçılarıyla buluşturdu.

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, Vodafone Türkiye, gençlik markası FreeZone çatısı altında, 15 bin genci okula dönüş festivaliyle rock müziği sanatçılarıyla buluşturdu.

"Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirilen ve Maçka Küçükçiftlik Park'ta düzenlenen festivalde Teoman, Athena, Bülent Ortaçgil, Can Bonomo, TNK, Mabel Matiz, Social Inclusion Band ve DJ Hakan Tamar performanslarıyla gençleri coşturdu. Vodafone FreeZone 16. Liselerarası Müzik Yarışması'nda birinci olan Büyükçekmece Anadolu Lisesi öğrencileri de festivalde sahne almanın heyecanını yaşadı.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone FreeZone'la 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına karşılık veren ürün ve gençlere daha fazla özgürlük alanı oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti.

Gençlerin GSM ihtiyaçlarının ve tüketimlerinin, ortalama bir cep telefonu kullanıcısından çok daha farklı ve fazla olduğuna dikkati çeken Uysal, şunları kaydetti:

"Gençler daha fazla SMS gönderiyor, daha fazla konuşuyor ve daha fazla mobil internet kullanıyor. Bu gerçeklerden hareketle, gençler özgürce iletişim kurabilsinler diye onlara daha avantajlı fiyatlarla zengin içerikli teklif ve hizmetler sunuyoruz. GSM dışında da gençliklerini özgürce yaşayabilsinler diye konserden sinemaya, yemekten giyime birçok alanda onlara ek fırsatlar yaratıyoruz. Bu amaçla Vodafone FreeZone çatısı altında birçok önemli projeye imza attık. Müziğin gençleri biraraya getiren, kendilerini özgürce ifade etmelerini sağlayan en önemli araçlardan biri olduğunu biliyor ve Vodafone FreeZone ile yüzbinlerce genci, müziğin dev isimleri ile buluşturan aktivitelere imza atıyoruz. Bunlardan en önemlisi her yıl gerçekleştirdiğimiz konser serileri. Bu yıl mayıs ayında FreeZone'un yeni dönem konserleri kapsamında Teoman ve Şebnem Ferah ile 7 ilde toplam 100 bin gence ulaştık.

FreeZone'lu gençleri müzik ile buluşturmaya 4 Ekim'de gerçekleşecek Vodafone FreeZone Şebnem Ferah Harbiye Açıkhava Konseriyle devam edeceğiz. Ardından 53 ile yayılan Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik yarışmasıyla liseli gençlere ulaşıyor olacağız. Bugün geldiğimiz noktada ulaştığımız kişi sayısı ve elde ettiğimiz rakamlar, bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Okulların açıldığı yeni dönemi, gençlerle coşkuyla kutlamak için onlara Vodafone FreeZone Okula Dönüş Festivali'ni hediye ettik. Gençlerin hayatını kolaylaştıran ve onların ihtiyaçlarını karşılayan hizmet ve ürünler sunmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA