Prof. Dr. Kadıoğlu, Türkiye Hastanesi'nde

İstanbul Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu Türkiye Hastanesi ailesine katıldı.

Prof. Dr. Kadıoğlu, Türkiye Hastanesi'nde
Mevcut doktor kadrosuna tıp dünyasında haklı bir yer edinmiş öğretim üyelerini ekleyen Türkiye Hastanesi kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Üroloji alanında Türkiye’nin önde gelen isimlerinden biri olan Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu Türkiye Hastanesinde hizmet vermeye başladı.

Türkiye Hastanesi’nin önemli isimleri arasına katılan Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu, bilgi ve birikimini artık Türkiye Hastanesi’nde de kullanacağını söyledi.

Büyük ve köklü bir kuruluşta çalışacağı için mutlu olduğunu belirten Kadıoğlu, “Birbirinden değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte bundan böyle Türkiye Hastanesi’nde halkımıza hizmet vereceğiz” dedi.

İstanbul’da 1959 yılında doğan Kadıoğlu, İstanbul Erkek Lisesi’ni bitirdikten sonra girmiş olduğu İstanbul Tıp Fakultesi’nden 1983 yılında mezun oldu.

Aynı üniversiteden 1990 yılında Üroloji alanında uzmanlık alan Kadıoğlu eğitimine bir süre Amerika’da devam etti. Amerika’da (Department of Urology, University of California at San Francisco, Department of Urology, Baylor College of Medicine at Houston) bir süre kendi alanında çalışmalarda bulunan Kadıoğlu, 2000 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda profesör oldu.

Halen aynı üniversitede öğretim üyeliğine devam eden Kadıoğlu, Türk Androloji Derneği kurucu üyesi olup, Türk Üroloji Derneği’nin başkanıdır.
Kaynak: İHA