Orman Personeline Teşekkür Belgesi

İçel Orman Bölge Müdürlüğü'nde, 2013 yılında orman yangınlarının söndürülmesinde gösterdikleri başarılı ve fedakarca çalışmalarından dolayı Silifke helikopter personeline teşekkür belgesi verildi.

Orman Personeline Teşekkür Belgesi
İçel Orman Bölge Müdürü Abit Baca, doğal bir afet olan orman yangınlarıyla mücadelede iş makineleri, arazözler, su tankları ve karadan yangına müdahale eden diğer ekiplerle birlikte yangın söndürme amaçlı helikopterlerin de görev aldığını hatırlatarak, "Bölge Müdürlüğümüzde görevli helikopterler, bölgemizdeki orman yangınlarının söndürülmesinde mücadele ettiği gibi Kahramanmaraş, Adana, Antalya, Konya gibi civar Orman Bölge Müdürlüklerinde çıkan çeşitli orman yangınlarına da başarıyla müdahalede bulundular. Orman yangınlarının söndürülmesinde gösterdikleri başarılı ve fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkürü hak ettiler" dedi
Gösterdikleri üstün gayret ve başarılarından dolayı helikopter personeli orman mühendisleri İsmet Takmet, Tuna Tunca, koordinatör pilot Yusuf Akşahin, kaptan pilot Mikhail Putiatin, pilot Aleksei Baidalin, teknisyenler Sergei Zaplatin, Evgeni Chukavin, servis şöförü Önder Gezeravcı, yakıt tankeri şöförü Mehmet Pekçe’ye teşekkür belgeleri İçel Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Silifke İşletme Müdürü Mustafa Aslan ve Koruma Şube Müdürü Tufan Anamurluoğlu tarafından takdim edildi.

Öte yandan yine orman yangınlarının söndürülmesinde vermiş olduğu katkılardan dolayı Medmar Madenciliğe teşekkür belgesi verildi.

Bölge Müdürlüğü sınırları dahilinde 2013 yılında çıkan orman yangınlarında araç parkında bulunan birçok iş makinesini seferber etmesi, doğal afet olan orman yangınlarının söndürülmesinde göstermiş olduğu her türlü maddi ve manevi yardımlarından dolayı, Medmar Madencilik San. Tic. A.Ş. adına Genel Müdür Muhsin Bingöl’e, İçel Orman Bölge Müdürü Abit Baca tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kaynak: İHA