Müşteri Gibi Girdiği Markette Yakalandı

Zonguldak'ta boşandığı eşini iki gün önce bıçaklayarak kaçan şüpheli, yakalanmamak için müşteri gibi girdiği markette gözaltına alındı.

Bahçelievler Mahallesi'nde 29 Eylül'de, iki yıl önce boşandığı eşi Deniz Ç'yi bıçakla yaraladıktan sonra kaçan Yusuf A'yı yakalamak için polis ekipleri inceleme başlattı.

Şüphelinin Asma Mahallesi'nde olduğu ihbarını değerlendiren ekipler, çevrede araştırma başlattı. Ekiplerin mahalleye geldiğini gören Yusuf A, kaçmak için bir markete müşteri gibi girdi.

Durumu fark eden ekipler, Yusuf A'yı markette gözaltına aldı.

Yusuf A'nın, emniyetteki ifadesinde Deniz Ç. ile iki yıl önce boşandığını, son zamanlarda telefonda sürekli tartıştıklarını, oğlunun velayetini alma isteğini kabul etmediğini, olay günü yanında bir erkek gördüğünü, sırtına yumruk attığını, küfür ederek kaçınca bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Bahçelievler Mahallesi'nde 29 Eylül'de Yusuf A. ile iki yıl önce boşandığı eşi Deniz Ç. arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yusuf A, eski eşini bıçakla omzundan yaralamıştı. Olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

Kaynak: AA