KBÜ'ye 'The Bızz 2013' Ödülü

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Dünya İşletmeler Konfederasyonu tarafından üniversitesine "BIZZ" ödülünün verildiğini bildirdi.

Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu ödülün Türkiye'de ilk defa Karabük Üniversitesi'ne verildiğini, 6 yıllık geçmişi ve 30 bini aşkın öğrencisi ile çağdaş eğitim yuvası çizgisinde genç ve dinamik olguda 'Türkiye'nin Parlayan Yıldızı' olmaya devam ettiklerini söyledi.

Üniversitesinin buna benzer daha öncede ödüller aldığının altını çizen Uysal, "Üniversitemin ve ekibimin dünyanın en önemli iş tanınırlığı ayrıcalığı ile onurlandırılmasından dolayı Dünya İşletmeler Konfederasyonu'na en samimi duygularımla teşekkür ederim. Bu ödülleri tüm personelimizin ve öğrencilerimizin adına aldım. Ödüller çalışmalarımıza güç vermektedir. Bu yıl ikinci kez böyle prestijli ödüllere hem kurumum hem de şahsım adına layık görülmek beni inan ki çok mutlu etti.

-"BIZZ"

Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan WORLDCOB, iş alanında büyüme gösteren ve belirlediği kriterlere uyan şirket ve kurumlara her yıl düzenlediği törenle International Recognition of Business Excellence ödülünü veriyor.

Kaynak: AA