Karabük’e 2 Milyon 200 Bin Tl Ek Ödenek

Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, Karabük’e Genel İdare Bütçesinden 2 milyon 600 bin TL ek ödenek geldiğini söyledi.

Karabük’e 2 Milyon 200 Bin Tl Ek Ödenek
Karabük İl Genel Meclisi Ekim ayı ilk toplantısı Meclis Başkanı Hüsnü Özcan Başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, Karabük’e 2 milyon 600 bin TL ek ödenek geldiğini söyledi.

Kasım ayında 2014 bütçesi görüşmelerinin başlayacağını da belirten Özcan, “Hükümetimiz tarafından Genel İdare Bütçesinden KÖYDES kapsamında 2 milyon 600 bin TL ek ödenek geldi. Gelecek ödeneklerle beraber, geçmiş dönemde veya önceki çalışma programımızda programımıza alamadığımız gerek yol gerek su ihtiyaçlarımızın temini için ihaleleri yapıldı, belli bir noktaya geldi. Kasım ayı toplantısında ve bir ay sonra ilimizin 2014 bütçesini yapacağız, bu konuda çalışmalarımız başladı.

İl Genel Meclisimizin görev ve hizmet alanının köylerle sınırlı olmadığını daha öncede söylemiştik. Bu bağlamda ilimizin eğitimden sağlığa, kültürden, spora birçok alanda il müdürlüklerimize katkı vermekteyiz. Bu katkılarımız 2014 yılında da devam edecek. İl müdürlerimizi buraya Kasım ayı itibariyle davet edeceğiz, onların 2014 yılında yapacakları programları meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte inceleyeceğiz, belli bir ödenek çerçevesinde bunları değerlendireceğiz” dedi.

Hüsnü Özcan’ın konuşmasının ardından gündemde yer alan maddeler görüşüldü. İl Genel Meclis toplantıları Cuma gününe kadar devam edecek.
Kaynak: İHA