Ceylan’dan Chp’ye Sert Eleştiri

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) eleştirerek, ucuz siyasetle işlerinin olmadığını söyledi.

Ceylan’dan Chp’ye Sert Eleştiri
AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından danışma meclisi toplantısı düzenlendi.

Danışma Meclisi’ne Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker ve partililer katıldı.

Toplantıda bir açılış konuşması yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, bugüne kadar halkın içinde olmayan, halkın dilinden konuşmayan ve halkla diyalogu bulunmayan sadece partilerinin adının önünde “Halk Partisi” ibaresi bulunanların seçimden seçime piyasaya çıkarak, kendilerince seçim çalışması yaptığını söyledi.

CHP’lilerin köyleri hatırladığına dikkat çeken Ceylan, “Enteresandır köyleri hatırladılar, biraz da suç benim Merkez İlçe Başkanımda bu arkadaşlara köylerin yolunu öğretti. Biz köylere gidince tabi bunların geleneğinde olan taklitçilik başladı, bunlarda köylere gitmeye başladılar” şeklinde konuştu.

Mesleğine yönelik eleştirileri de sert bir dille eleştiren Ceylan, “İnsanların yapmış olduğu meslekler ile eleştirilmez. Biz onların ne meslek yaptıklarını iyi biliyoruz. İnsanların yapmış olduğu meslekler kutsal kazançlarıdır. Onun için kimse yapmış olduğu meslek ile eleştirilmez. Bunlar ucuz siyaset, bunlar benden aşağı siyasettir. Yoksa biz yıllardır sizin ne iş yaptığınızı biliyoruz. Biz bunları konuşmak istemeyiz. Ama tencere tavadan da anlarız, ama tencere tava çalmayı bilmeyiz. Biz bu milletin huzurunu bozan insanlarla tencere tava çalmayız, tencere tavalar sadece evde kullanmak içindir, sokakta çalmak için değildir” dedi.

Milletin AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olduğunu ve her seçimde alınan başarılarında bunun bir göstergesi olduğunu kaydeden Ceylan, “30 Mart akşamı varsa babayiğit ışıklarını gece 24.00 ‘e kadar söndürmesin, seçim sandıkları açılır açılmaz ışıkları söndürüp, kimse kaçmasın. Bırakın hayvancılığı, buğdayı ben onları çok iyi biliyorum, ben Ziraat Mühendisiyim. Sıkıysa ışıklarınızı söndürmeden seçim gecesi saat 24.00 ‘e kadar bekleyin bakalım. Bu işler hayvan pazarında at binmekle olmaz, teşkilatçılığı, siyaseti, birlikteliği iyi bilmekle olur. Bunları bilmek için de Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider gerekir” diye konuştu.

Kaynak: İHA