Tse Bursa Personeline Kişisel Gelişim Eğitimi

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa personeline ‘Etkin Liderlik ve Takım Çalışması’ konulu kişisel gelişim eğitimi verildi.

Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın tarafından UİB konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim, TSE personelinin aktif katılımı ile hareketli geçti. Eğitimde, liderliğin takım çalışmasındaki önemine değinen NLP Uzmanı Oğuz Saygın, “Liderlerimiz farklı sonuçlar bekliyor ama hep aynı davranışlarda bulunuyorlar. Dolayısıyla sonuçlar değişmiyor. Önce davranışların değişmesi lazım. Lider işini doğru yapandır.” dedi.

Belirlediği hedefe, ulaşanların değil, takipçilerini ulaştıranların gerçek lider olduğunu belirten Oğuz Saygın, “Başarısızlık diye bir şey yoktur, sadece sonuçlar vardır. Ülkemizdeki en büyük problemlerden biri planlama olmayışıdır. Planlama olmadan en kolay işi dahi gerçekleştiremiyoruz. Her yaptığımız iş öncesi iyi planlama yapmalıyız. Yeter ki kararlı olalım.” şeklinde konuştu.

İş hayatında ekip çalışmasının önemi ve organizasyonu hakkında da bilgiler sunan Saygın, iletişimde dinlemek ve beden dilinin de önemli unsurlardan olduğunu ifade etti.

EĞİTİM VERMEK İÇİN EĞİTİLİYORUZTSE Bursa personelinin daha etkin hizmet vermesi için başlattıkları eğitimlerin devam edeceğini aktaran TSE Bursa Koordinatörü Mustafa Karaman, “TSE olarak iç bünyemizde eğitim faaliyetlerimizi ihmal etmiyoruz. Personelimizin eğitim ihtiyacını, alanında uzman eğitimcilerle karşılıyoruz. Eğitim veren bir kuruluş olarak da, eğitimin önemini biliyor ve tüm çalışmalarımızda daha etkin ve daha kaliteli bir hale gelmek için çaba sarf ediyoruz.” dedi.