Öykam’dan Şimdi De Yabancı Dil Atağı

Ödemiş ve Küçük Menderes havzasının tarihini ve kültürünü yaşatmak için kurulan Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi (ÖYKAM), yabancı tarih ve kültür meraklılarını da müzeye çekmek için, web sitesinde yabancı dil seçeneğini de hizmete sunuyor.

Öykam’dan Şimdi De Yabancı Dil Atağı
Özellikle Son dönemde ortaya çıkardığı belgelerle ulusal basında da geniş yer bulmayı başaran ÖYKAM’ın ilçe dışından çokça ziyaretçiyi ağırlayan resmi web sayfasına İngilizce ve Fransızca çeviri uygulaması getiriliyor. Yurt dışından web sitesini ziyaret edenler bundan Sonra İngilizce ve Fransızca olarak içeriklerden yararlanabilecekler.

ÖYKAM’ın yurt içinde tanınan, saygın bir özel müze ve arşiv haline geldiğini söyleyen Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, “İlçemizin tarihini yansıtmak, kültürünü yaşatmak ve yarınlara aktarmak adına çıktığımız yolda her geçen gün daha güzel adımlar atılıyor. Barındırdığı belge, obje ve fotoğraflarla sadece Ödemiş’in değil havzanın da Yıldız’ı olmayı başaran ÖYKAM’ın yabancı konuklara da hitap etmesi ve yurtdışının da ilgisini çekmesi adına internet sitesini İngilizce ve Fransızca olarak ziyaret etme olanağı sunuyoruz. İlçe turizmine katkı sağlayan ÖYKAM’ın tanıtımı ve geliştirilmesi konusunda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA