Hacılarda Karla Mücadele

Hacılar'da üç gündür devam eden kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri 24 saat aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Hacılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini belirterek ana güzergahta yolların açık olduğunu ifade etti.

Üç gündür aralıksız devam eden kar yağışının hayatı olumsuz etkilediğini belirten Herdem, Hacılar merkezinde kar kalınlığının 70 santimetreye ulaştığını, bağlar bölgesi ve yüksek kesimlerde ise kar kalınlığının bir metreyi geçtiğini vurguladı.

24 saat esasına dayalı 20 kişilik ekip ile karla mücadele çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Herdem, ilçemizde üç gündür aralıksız olarak kar yağışı devam ediyor. Yaklaşık 20 kişilik bir ekip ve 12 iş makinesi ile karla mücadele çalışmasını yapıyoruz. Ana arterleri açık tutmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günler içerisinde tüm mahallerimizde yapacağımız çalışmalar ile yolları açmaya çalışacağız. Vatandaşlarımızın bu konuda biraz daha sabırlı olmalarını rica ediyorum. Karla mücadelede çalışan tüm ekiplerimize de teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Muhabir: Musa Özyürek

Yayıncı: İsmail İçer
Kaynak: AA