Başiskele'de Karla Mücadele

Başiskele Belediyesi ekipleri kar yağışına karşılık yolları açık tutmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri 100 personelle 1892 sokak, 299 cadde ve 6 bulvarda görev yapıyor ve daha çok ana arterlere öncelik veriyor.

Özellikle dün akşam saatlerinde Başiskele'de yer yer etkili olan kar yağışında hazır kıta bekleyen ekipler gece boyu aralıksız çalışarak, Kılıçarslan, Şehitekrem, Yeşilkent, ve Fatih Mahallesi'nde tüm yolları açarak trafik geçişlerini de rahatlattı.

Ekipler kar ve tipiye karşı 2 loder, 3 greyder, 6 traktör kepçe, 2 tuzlama aracı ve 100 personelle iki vardiya olacak şekilde çalışıyor.

Ekipler, kar yağışına eş zamanlı olarak tuzlama ve temizlik çalışması da gerçekleştirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise kaldırım, cami ve sağlık ocaklarının girişlerinde tuzlama ve süpürme çalışmasını gerçekleştiriyor.

Muhabir: Necdet Doğruyol

Yayıncı: Atakan Çelik
Kaynak: AA