“vuruldum” Diyerek 112 Acil Yardımı Aradı

Konya’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada silahla vurulan bir kişi 112 Acil Yardımı arayıp “Vuruldum” diyerek yardım istedi.

“vuruldum” Diyerek 112 Acil Yardımı Aradı
Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. İddiaya göre, Abdurrahman A. (24), alacak verecek meselesi yüzünden H.Ö. (35) ve H.Y. (36) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Abdurrahman A. silahla vuruldu. Yaralanan Abdurrahman A, yaklaşık 50-60 metre kaçtıktan sonra caddel üzerinde bulunan parkın kenarına yığıldı. Daha fazla yürüyemeyen Abdurrahman A. yanındaki telefonuyla 112 Acil Yardımı arayarak vurulduğunu söyledi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Abdurrahman A, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra yaralının verdiği ifade doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. İki şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan, polis olay yerinde inceleme yaparken bir adet bıçak buldu. Yaralıya ait olduğu şüphesi üzerinde duran polis, bıçağı incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor .
Kaynak: İHA