Seyyar Tezgah Arabası Yandı

Konya’da araç trafiğinin yoğun olduğu caddede hareket halindeyken yanmaya başlayan seyyar tezgah arabası, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Seyyar Tezgah Arabası Yandı
Olay, saat 18.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Alaaddin Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, salep ve mısır satılan seyyar tezgah arabası, hareket halindeyken bir anda yanmaya başladı.

Yangın sırasında arabada bulunan iki adet mutfak tüpünün de alev alması üzerine yangın büyüdü. Yangın nedeniyle panik yaşayan araba sahibi, olay yerinden kaçtı

Yangını MOBESE'den gören polis, olay yerine ekip sevk ettikten sonra itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, caddeyi trafiğe keserek güvenlik önlemi aldı. İtfaiyenin gelmesiyle alevler içinde kalan seyyar arabaya müdahale edildi ve yangın tamamen söndürüldü. Alev alan mutfak tüpleri de soğutma işlemi yapıldıktan sonra içindeki gazın tahliyesi için bir ağaç altına konuldu

Yangının söndürülmesinden sonra kapanan cadde, bir süre sonra tekrar trafiğe açıldı. Yangının gaz sıkışması sonucu çıktığı belirtilirken, polis yangın sonrası kaçan seyyar arabasının sahibini bulmak için çalışma başlattı .
Kaynak: İHA