Emo'dan Çomü'ye Ziyaret

Elektrik Mühendisleri Odası Çanakkale İl Temsilcisi Erkan Güçyetmez, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Caner'i makamında ziyaret etti.

Derneğin 110 aktif üyesi olduğunu ve Mühendislik Fakültesi ile işbirliğinin hızla artmasından mutluluk duyacaklarını ifade eden Güçyetmez, ÇOMÜ ile birlikte yapacakları çalışmalara hazır olduklarını söyledi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Caner ise göreve geldiği andan beri başta ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner olmak üzere, idarecilerin gece gündüz üniversite için çalışarak olağanüstü gelişme kaydettiğini vurguladı. Prof. Dr. Caner, şunları kaydetti:

''Önümüzdeki 4 yıllık sürecin sonunda, hali hazırda 6 bölümle aktif öğrenci alan fakültemiz, diğer 8 bölüm öğrenci alacak konuma getirilerek ve öğrenci sayısının bin 300'lerden 2 bin 500 civarında bir rakama ulaşacaktır. Hedefimiz, fakültemizi önümüzdeki birkaç yıl içinde eğitim-öğretim kalitesi yönüyle en seçkin üniversitelerin ilgili birimleriyle yarışır bir konuma getirmektir. 2013'de Mühendislik Fakültesi yeni bina yapılması çalışmaları başlanılmış ve bu yıl içerisinde bina fakültemize kazandırılacaktır. Rektör hocamızın, göreve başladığı günden itibaren ÇOMÜ'nün ortaya koyduğu performans takdir edilmesi gereken bir seviyededir.''
Kaynak: AA