Taşköprü'de Elektrik Kesintisi

Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesinde 7 Ocak'ta elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamada, 7 Ocak'ta şebekeye ilave trafo tesis edilmesi nedeniyle 12.00-15.00 saatleri arasında Meysan Soğuk Hava Deposu, Zuhalkent Sitesi, Dayı Petrol, Tarsan Soğuk Hava Deposu mevkileri ve civarına elektrik verilmeyeceği kaydedildi.

Vatandaşların, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem almaları istendi.

-Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ-

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, ''2013 yatırım yılı olacak. 2013'te birçok projeyi hayat geçireceğiz'' diye konuştu.

Dağ, yaptığı açıklamada, belediyenin 2013 bütçesinin 15 milyon lira olduğunu ifade etti.

15 kalemde yatırımların gerçekleşeceğini kaydeden Dağ, bunun için detaylı bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirtti.

Sahil dolgu projesini önemsediklerini, bunu da 2013'te hayata geçireceklerini ifade eden Dağ, 2013 yılında ilçelerinde kurulması planlanan OSB'lerde önemli gelişmeler beklediklerini belirtti.

Dağ, şöyle konuştu:

''2013 yılında 15 milyon liralık bir bütçemiz var. En iyi en güzel yatırımları 2013'te gerçekleştirmek istiyoruz. 2013 yatırım yılı olacak. 2013'te birçok projeyi hayat geçireceğiz. 2013 yılında biz belediye olarak ilçemizde ön görülen OSB yatırımlarında önemli gelişmeler yaşanacağını düşünüyoruz. Özellikle de Çiçekçilik OSB'de ciddi adımların atılacağına inanıyorum.''

-MHP İl Başkanı Topçular'dan Mutlu'ya ziyaret-

MHP İl Başkanı Hasan Topçular, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu'yu ziyaret etti.

Ziyarette Topçuların yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Şaban Önder Dönmez, il ve merkez ilçe yöneticileri hazır bulundu. MHP'li heyet ziyarette Mutlu'dan esnafın yaşadığı sıkıntıları dinledi. Topçular, burada yaptığı konuşmada, 11 yıllık AK Parti iktidarında Yalova'da hizmetin üretilemediğini ileri sürdü.

AK Parti Milletvekili Temel Coşkun'un daha önce yaptığı açıklamaları da eleştiren Topçular, ''Yalova altın yılını yaşayacakmış. Yalova'nın ve Türkiye'nin durumu ortada. Sağlık sektörünü görüyoruz. Eczaneleri görüyoruz. UEDAŞ'ın, İDO'nun yaptıklarına sessiz kalan bir iktidar var'' dedi.

-2 Haftada 100 kilo kapak topladılar-

Özel Yücebilgili İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri tarafından toplanan 100 kilo kapak Tüm Engelliler Genel Merkezi yetkililerine teslim edildi.

Özel Yücebilgili, örnek bir projeye imza attı. Okul Müdür Yardımcısı Yılmaz Şenlik, tarafından organize edilen öğrenciler 2 hafta gibi kısa bir sürede 100 kilo kapak topladı. Toplanan kapaklar düzenlenen törenle Tüm Engelliler Genel Merkezi Gençlik Kolları Başkanı Cem Yaman ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü milli sporcuları Ahmet İkizoğlu ve Eyüp Atırcıoğlu'na teslim edildi.

Okul Müdürü Sedat Kınay, bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vereceklerini dile getirdi.

Muhabir: Erhan Erdoğan

Yayıncı: Haluk Yüksel
Kaynak: AA