Vali Taşkesen'e AA Almanağı Hediye Edildi

Anadolu Ajansı Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun, Tokat Valisi Mustafa Taşkesen'e AA Almanağı hediye etti.

Coşkun, Vali Taşkesen'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Taşkesen'e, AA foto muhabirlerinin 2012 yılında Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmelere ilişkin çektiği fotoğrafların yer aldığı AA Almanağı'nı takdim eden Coşkun, ayrıca AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Kemal Öztürk'ün mektubunu sundu.

Almanağı bir süre inceleyen Taşkesen, fotoğraflar ve içerik hakkında Coşkun'dan bilgi aldı. AA'nın ''Yılın Fotoğrafları'' oylamasına Amasya'da katıldığını belirten Vali Taşkesen, oylamada ''Çiftçinin kış hazırlığı'', ''Van semalarında dolunay güzelliği'', ''Davutoğlu Şifa Hastanesi'ni ziyaret etti'', ''Suriye'de ekmek sıkıntısı had safhada'', ''Ankara'da kış'' ve ''Van sonbaharda bir başka güzel'' başlıklı fotoğrafları beğendiğini ifade ederek, ''Oradaki fotoğrafların hepsi gerçekten çok etkileyiciydi. O fotoğrafların da yer aldığı AA Almanağı, önemli bir çalışma'' dedi.

Coşkun ise AA'nın çalışmaları hakkında Taşkesen'e bilgi verdi. AA'nın Beyrut Bürosu'nun kısa süre önce açıldığını dile getiren Coşkun, AA Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün ortaya koyduğu dünyanın ilk 5 haber ajansı hedefine ulaşmak için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü aktardı.

AA Sivas Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluk alanında Sivas'ın yanı sıra Tokat, Tunceli, Malatya, Elazığ ve Erzincan illerinin bulunduğunu belirten Coşkun, bölgedeki gelişmeleri takip ettiklerini söyledi.

Ziyarette, Tokat'ta görev yapan AA muhabirleri Ekber Türkoğlu ve Zehra Aydın da yer aldı.
Kaynak: AA