Başkan Doğan’dan Baro Başkanına Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Baro Başkanı Av.Tamer Solakoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Doğan’dan Baro Başkanına Ziyaret
Baro yönetim kurulu üyeleri Mehmet Akgül, Serdar Solak ve Ali Yıldız’ın da hazır bulunduğu ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşti.

Baro Başkanlığına yeniden seçilen Tamer Solakoğlu’nu tebrik eden Başkan Doğan, ‘’Baromuz bizim için çok önemli. İnsanların hayatında vazgeçilmez üç şey nedir deseler en başta hukuk söylenir. Çünkü hukuksuz huzur mümkün değil, hukuksuz hiçbir şey mümkün değil. Dolayısıyla baro tarafından yapılan çalışmaları çok önemsiyoruz. Demokrasinin önemi artıkça hukuğun farkındalığı da artmıştır. Hukuğun farkındalığı artıkça hukukçunun da farkındalığı artmaktadır. Onun için avukatlık mesleği çok değerli ve kutsaldır. İzmit Belediyesi olarak Baromuzla önemli konularda çalışmalar yaparak halkımızı bilinçlendirmekteyiz. Kocaeli Baromuzla birlikte hukuk okur yazarlığı seminerleri verdik. Birlikte ortak projeler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Baro Başkanı Av. Tamer Solakoğlu da, “Belediye Başkanımıza ziyaret ve mesleğimize gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim. İzmit Belediyesi ile geçtiğimiz dönemlerde çok güzel ortak projeler gerçekleştirdik. Başkanımıza ilettiğimiz tüm sorunlarla yakından ilgilendi, sorunlara sahip çıktı, Her etkinlik talebimizi olumlu karşılayarak gerçekleştirme fırsatı verdi. Birlikte daha çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA