Aydın’da ''İnşaatlarda İsı Yalıtımı'' Paneli

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi tarafından ''İnşaatlarda Isı Yalıtımı'' konulu bir panel düzenlendi.

Aydın’da ''İnşaatlarda İsı Yalıtımı'' Paneli
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası'nın 58. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Aydın Şubesi Salonunda düzenlenen panele, Prof. Dr. İbrahim Uzun ve Isı Yalıtım Uzmanı Murat Kenet konuşmacı olarak katıldı.

Çevkak Ar-Ge ve İş Geliştirme Prof. Dr. İbrahim Uzun, bir sunum gerçekleştirerek, ısı yalıtımı ve ısı yalıtımında yanlış bilinenleri anlattı. EPS Sanayi Derneği PUD Genel Sekreteri Murat Kenet'de, Türkiye'de ve Avrupa da ısı yalıtımı pazarı hakkında bilgi verdi.Düzenlenen Panele, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, Aydın İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Ünveren, Oda temsilcileri ile inşaat alanında hizmet veren özel sektör temsilcileri katıldı.

Aydın İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Ünveren, konuşmasında ısı yalıtımının önemine değinerek katılımcılara teşekkür etti.Panel sonrası bir değerlendirme yapan Aydın EGE-POL Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Çağlayan, Türkiye de gerek enerji kaynaklarına yaptığı harcamalar gerek vatandaşların ısıtmaya ve soğutmaya harcadığı kaynakların değerini gördükçe ısı yalıtımın ne kadar önemli olduğunun göz önünde olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA