Atatürk Lisesi Yarı Finalde

Lapseki Atatürk Lisesi Bayan Voleybol Takımı, yarı finale yükseldi.

Çanakkale bölgesinde liseler arası oynanan ve 21 takımın katıldığı voleybol karşılaşmalarında üstün başarı sağlayarak il bazında 9 takım arasına giren ve yarı finale çıkan Lapseki Atatürk Lisesi Bayan Voleybol Takımı, Plevne İlköğretim Okulu Spor salonunda Lapseki Hüseyin Akif Terzioğlu Anadolu Lisesi Bayan Voleybol takımıyla karşılaştı.

Tüm setlerde üstün oynayan Atatürk Lisesi Bayan Voleybol takımı birinci seti 25-9, ikinci seti 25-11, üçüncü seti ise 25-12, kazanarak sahadan 3-0 galip ayrıldı.

14-16 Ocak tarihlerinde yapılacak yarı final karşılaşmalarında başarılı olacaklarını dile getiren Atatürk Lisesi beden eğitimi öğretmeni ve takım antrenörü Yurdagül Uygun, ''Okulumuzun gerek bayan gerekse erkek voleybol takımı çok iyi. Her iki takımda da Çanakkale'de şampiyonluk bekliyorum. Çok yetenekli öğrenci kardeşlerim var. Bayan takımımız hiç yenilmeden 21 takımdan 9 takım arasına kalma başarısı gösterdi. Erkek takımımızda maçlarını fire vermeden devam ediyor her iki takımızdan başarı bekliyorum'' dedi.

Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay

Yayıncı: Haluk Yüksel
Kaynak: AA