Ak Parti Karatay'da 29. Danışma Meclisi Gerçekleşti

AK Parti Karatay ilçe Teşkilatı, 29. Danışma Meclisi Toplantısı'nı yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Aziziye Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, teşkilat çalışmalarından bahsederek 2012 yılında yaklaşık 56 Bin üye kaydıyla istenilen noktaya ulaştıklarını söyledi.

Karatay'ın geleceği açısından turizmin önemine değinen Ünal, Mevlana Türbesi ve Müzesi'nin Karatay'da olmasının turizmde en büyük etken olduğunu ifade etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de 2012 yılı içerisinde gerçekleştirilen belediye faaliyetlerinden bahsetti. İstiklal Harbi Şehitliği ve Mevlana Kültür Merkezi karşısında bulunan çöküntü bölgesinin Büyükşehir Belediyesi ile yapılan ortak çalışmayla ihya edileceğini vurgulayan Hançerli, 2012 yılında çok büyük ve önemli projelere imza attıklarını dile getirdi.

Hançerli, Karatay Belediyesi'nin 130 milyon lira olan 2012 yılı bütçesinin yapılan 42 milyon liralık ek bütçeyle 172 milyona liraya ulaştığını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise ''Konyamız'da en büyük değişim Karatay ilçemizde gerçekleşti'' dedi.

Protokol konuşmalarının ardından AK Partiye geçen eski HAS Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkan Murat Yılmaz ve yönetimine toplantıya katılan protokol tarafından rozetleri takıldı.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Yayıncı: Murat Aslan
Kaynak: AA