Fuarda Açılan Malatya Standını, Ak Parti Malatya Milletvekili Öz İle Chp İstanbul Milletvekili Aslanoğlu Ziyaret Etti

İstanbul'da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarı'ndaki Malatya standını AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ile CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ziyaret etti.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, EMITT kapsamında Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi ortaklığında açılan stantta, Malatya'nın tarihi ve kültürel değerleriyle yemekleri tanıtıldı. Standı AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ve CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ziyaret etti. Milletvekilleri Öz ve Aslanoğlu'nu Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay ve Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı karşıladı.

Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, yerli ve yabancı turistlerin Malatya'ya gelmesi için böylesi tanıtım organizasyonlarına ihtiyaç olduğunu ifade ederek, en kısa zamanda Malatya'nın turizm alanında da gelişmesi için farklı projelerin yapılması gerektiğini belirtti.

Öz, bir yabancı turistin Malatya'da konaklama zamanının ortalama 2 gün olduğunu kaydederek, bunun en az bir hafta ve üzerine çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Aslanoğlu da Malatya'nın EMITT gibi önemli bir etkinlikte yer almasının onur verici olduğunu ifade ederek, memnuniyetini belirtti.

Muhabir: Tuba Karahan

Yayıncı: Önder Felek
Kaynak: AA