Başkan Doğan Gençlerle Buluştu

Spora ve gençlere büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi’nde düzenlenen Ateş Çemberi Futbol Turnuvası’nda dereceye giren ilk dört takımla biraraya geldi.

Başkan Doğan Gençlerle Buluştu
Turnuva sırasında katıldığı bir maçta başarılı olan takımlara yemek sözü veren Başkan Doğan, gençleri Kaçkar Et Lokantası’nda gerçekleştirilen yemekte ağırlayarak sözünü tuttu. Gençlerle birlikte olmaktan büyük keyif aldığını ve gençlerin enerjisinin kendisine geçtiğini ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan” Davetimize geldiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerle olmak bizler için çok keyifli. Spor bizim birlik ve beraberliğimiz geliştiren yeni dostluklar kurmamızı sağlayan bir araç. Spor sayesinde aynı amaca doğru koşmayı, bir olmayı bizlere öğretiyor. Üniversite yılları o yılları yaşadığınızda anlamasanız da sizlere hayatı öğretiyor. Bunu üniversiteden mezun olunca anlıyorsunuz. Mezun olduğunuzda keşke bitmese dediğiniz yıllar bunlar. Üniversite yıllarınızın, gençliğinizin kıymetini bilin. Dolu dolu yaşayın. Bu yıllarda öğrendiğiniz her şey hayatın her dalında sizlere yardımcı olacak. Sporla, sanatla ilgilenmeniz bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte gençlerle bol bol sohbet eden Başkan Doğan, İzmit Belediyesi’nin spor ve sanat alanında yaptığı çalışmaları gençlere anlattı. Gölkaypark’a, Cephanelik Spor Kompleksi’ne, Sarısu Kampı başta olmak üzere tüm spor aktivitelerine gençleri davet eden Başkan Doğan, “Spor dostu bir belediyeyiz. Spor alanında sizlere destek olmaya hazırız” dedi.

Düzenlenen gece ve destekleri için Başkan Doğan’a teşekkür eden gençler gençlere önem veren belediye başkanına sahip bir şehirde olduğumuz için şanslı olduklarını dile getirdiler. Üniversiteli gençler gecenin sonunda Başkan Doğan’a çiçek hediye ettiler .
Kaynak: İHA