İçişleri Bakanı Muammer Güler'in Halası Nebahat Arıkan Açıklaması

İçişleri Bakanlığı görevine Mardin Milletvekili Muammer Güler'in getirilmesi kentte yaşayan akrabaları arasında sevinçle karşılandı.

Güler'in Mardin'de yaşayan 65 yaşındaki halası Nebahat Arıkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeğeni Muammer Güler'in başarılı bir bakan olacağına inandıklarını söyledi.

Güler'in yeni görevinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Arıkan, şöyle dedi:

''Kendisi 3 yaşındayken Mardin'den ayrıldı. Abimin tayini Ankara'ya çıkınca oraya gittiler. Yani bütün çocukluğu ve tahsil yılları Ankara'da geçti. Allah onu muvaffak etsin çok başarılı bir insan, çok iyi, çok merhametli. Mardin içinde hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bir barış, bir mutluluk getirir diyorum. Yani o bu göreve layıktı. Zaten Başbakanımız onu layık görmese zaten olmazdı. Herkes için hepimiz için Türkiye için hayırlı olsun diliyorum. İlk duyduğumuzda şok olduk. Ben televizyondan öğrendim. Kendisine ulaşamadım, eşi ile görüşüp tebrik ettim.''

Halasının torunu Veysel Dizdaroğlu ise Güler'in çok başarılı olduğunu anlatarak, ''Gerçekten çok mükemmel bir insan, vatanını bayrağını seven bir insan. Türkiye için, milleti için devleti için, çok başarılı olacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Muhabir: İbrahim Sincar - Abdülhalim Çelik / İbrahim Yakut

Yayıncı: Behçet Güngör
Kaynak: AA