Budo'ya Büyük Talep
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul ile Bursa arasında kaliteli, ekonomik ve güvenli ulaşımın sağlanması için başlatılan BUDO seferlerinin ikinci gününde Kabataş’tan saat 18.00’da kalkan Hüdavendigar gemisi için biletler bir saat öncesinden bitti.

BUDO’nun vatandaşlardan gelen talepler üzerine kurulduğunun altını çizen Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, Bursalıların kendi gemilerine sahip çıkmasının mutluluk verici olduğunu belirterek, iki günlük yolcu ortalamasında yüzde 70’lere çıkmanın da gelecek için umut verici olduğunu kaydetti.
Fidansoy, ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Yolculuklarında BUDO’yu tercih eden vatandaşlar ise, gemilerin üst düzey konfora sahip olduğunu belirterek, bundan Sonra Bursa - İstanbul arasındaki yolculuklarında BUDO’yu tercih edeceklerini dile getirdiler.
Öte yandan vatandaşlar, www.burulaş.com.tr üzerinden satın aldıkları biletleri Bursaray’ın Şehreküstü, Hamitler ve Üniversite İstasyonlarındaki seyahat kartı ofislerinden - kiosklardan bastırabilecekler .
