Arslan, İl Başkanları Toplantısını Değerlendirdi

AK Parti Genel Merkezi'nde aylık olarak düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan yazılı olarak açıklamada bulundu.

Arslan, İl Başkanları Toplantısını Değerlendirdi
AK Parti genel merkezinde düzenlenen Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem’in başkanlığında İl Başkanlarının katıldığı toplantı yapıldı. Toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıya Bartın’dan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve İl Gençlik Kolları Başkanı Sercan Durası katıldı.

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Ankara'da yapılan toplantıların ve görüşmelerin çok olumlu ve yapıcı geçtiğini söyledi.

Başkan Arslan, “Katıldığımız toplantı Son derece olumlu bir havada geçti. Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günay'a Amasra kalemizin bakımı ve restorasyonunun yapılması ve turizme kazandırılması amacıyla Bakanlığımızın katkılarını istedik. Bakanımız konuyla ilgileneceğini ve gerekli ödeneğin aktarılacağını söyledi.

Toplantıdan Sonra birçok Bakanlarımızla da ikili görüşmelerimiz oldu. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı toplu açılışlar için ilimize davet ettik. Başbakanımız Bartın halkıyla en kısa zamanda buluşmak istediğini ve geleceğini söyledi” dedi.

AK Parti İl Başkanı Arslan, bundan Sonraki süreçte omuzlardaki ağır ama o kadar da kutsal yükün hakkını vermek için var güçleri ile çalışacaklarını da sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA