Başkan Altay Muhtarlarla Buluştu
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni Büyükşehir Yasası ile merkezde yaşayanlarla köylerde yaşayanların aynı hizmeti alacağını söyledi.

İlçe sınırları içerisinde bulunan bütün belde, köy ve mahallelerin yeni yasayla Selçuklu Belediyesi’nin hizmet alanına dahil olacağını hatırlatan Başkan Altay, “Yol, su, kanalizasyon, çevre düzenlemesi, park-bahçe yapımı gibi bütün hizmetler Selçuklu Belediyesi tarafından yapılacak. Böylece merkezde yaşayan vatandaşımızın aldığı hizmeti Selçuklu’nun en uzak köyündeki vatandaşımız da alacak” dedi.
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunmanın ve bir araya gelmenin çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Altay, “Muhtarlarımız, vatandaşlar ve yönetim arasından önemli bir köprü vazifesi görüyor. Selçuklu halkının yaşamını kolaylaştırmak için hep beraber çalışıyoruz. Muhtarlarımız da bu çalışmaların önemli bir parçası. Vatandaşların ilk müracaat yeri daima muhtarlıklar oluyor. Personelimizle ve mahalle muhtarlarımızla yapılması istenen ve yapılan çalışmaları değerlendirmek amacıyla sık sık bir araya geliyoruz ve gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Toplantıya katılan AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, birlikte hareket ederek çalışmanın halka daha iyi hizmetler vermeye ve güçlü yönetimlerin oluşmasına yardımcı olacağını söylerken Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran da, muhtarlara verdiği destekten dolayı Selçukul Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti .
