Gübretaş, Yeni Yıl Hedeflerini Nevşehir’de Belirledi

Gübre sektörünün önde gelen kuruluşlarından GÜBRETAŞ, 2012 sonuçlarını ve 2013 hedeflerini değerlendirdiği satış değerlendirme toplantısını Nevşehir’de gerçekleştirdi.

Gübretaş, Yeni Yıl Hedeflerini Nevşehir’de Belirledi
2012 yılını 1 milyon 551 bin ton gübre satışıyla kapatan şirket, kutlama pastası da kesti.

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta programda yaptığı konuşmada, satış müdürlükleri ve müşteri temsilcileri sayesinde tüketicilerin ürünleri kullanması ve sonrasındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti.

Müşteri beklentilerini erken tespit ederek piyasada sürekli etkin olmayı sağladıklarını vurgulayan Balta, ürün ve hizmetleri farklılaştırarak daha fazla fayda sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

Balta, son yıllardaki istikrarlı yükselişle satış, ciro ve karlılık rekorları kırmayı gelenek haline getirdiklerini dile getirerek konuşmasına şöyle devam etti:"60 yılı aşan köklü bir tecrübeye sahibiz. Sosyal sorumluluk algısıyla ülke tarımının gelişmesi için gayret gösteriyoruz. Bu amaçla ‘Bilinçli üretici kazanır’ sloganıyla kasaba ve köylere kadar ulaşarak verdiğimiz çiftçi eğitim toplantılarında her yıl daha fazla insana ulaşıyoruz. Tarımsal üretimdeki kalite ve verimliliği yükseltmek sahadaki ekiplerimizin temel önceliğidir."60. kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladıklarına da değinen Balta, şirketin ‘Nar Gibi Kampanya’ ve ‘GÜBRETAŞ’la Eken de Kazanıyor Biçen de’ kampanyalarına 1 milyondan fazla katılım olduğunu açıkladı.

Programa, şirketin Genel Müdür Yardımcısı Tahir Okutan ve Yakup Güler, Satış Müdürü İsmet Kirkit, Pazarlama Müdürü Yusuf Karatekin, Kalite ve Ürün Geliştirme Müdürü Muharrem Akyıldız ile 7 ildeki bölge satış müdürleri ve çalışanlar olmak üzere yaklaşık 70 kişi katıldı.