Coşkun Koleji İstanbul’u Temsil Edecek

Yaşar Cimilli Coşkun Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Masa Tenisi turnuvasında küçük erkekler kategorisinde İstanbul 2.si oldu.

Coşkun Koleji İstanbul’u Temsil Edecek
Coşkun Koleji, yapılacak Türkiye finalinde İstanbul’u temsil edecek.Coşkun Koleji Antrenörü Ömer Koca, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Coşkun Koleji olarak finale kadar namağlup gittik. Birinci elemede Beyazıt Ortaokulu’nu 3-0, ikinci elemede Abdullah Acar Ortaokulu’nu 3-0, üçüncü elemede 2011 yılının İstanbul il birincisi Özel Dr. Natuk Birken Ortaokulu’nu 3-1’lik galibiyetle eleyerek İstanbul çapında ilk 4’e kaldık. Final çok heyecanlı geçti. Okulumuz çekişmeli bir finalin ardından İstanbul 2.si olarak turnuvayı tamamladı. Tüm öğrencilerimi tebrik ediyor ve desteğini esirgemeyen okul idaresine teşekkür ediyorum.” dedi.

Yaşar Cimilli Coşkun Koleji Müdürü Yakup İlkaz, “ Öğrencilerimiz bu zorlu turnuvadan çok önemli bir derece kazandı. İstanbul’da alınan bu dereceyle Nisan ayında yapılması planlanan Türkiye Şampiyonası’nda İstanbul'u temsil etme hakkı elde ettik. Coşkun Koleji olarak öğrencilerimizi ve emeği geçenleri bir kez daha kutluyorum. Türkiye finallerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.