Deepo’da Sömestr Şenliği

Deepo Outlet Center, sömestr tatili boyunca çocuklara yönelik farklı etkinlikler düzenlenecek.

Deepo’da Sömestr Şenliği
Depo Outlet Center’da 28 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında ‘Oyuncak Heykeller Atölyesi’, 29 Ocak-5 Şubat tarihlerinde ‘İp Atlama-Sek Sek / Holohop Yarışması’ düzenlenecek. Sömestr tatili boyunca ayrıca 30 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında ‘Ödüllü Resim Yarışması / Su İçinde Sulu Boya’, 31 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında ‘Trafik Atölyesi’, 1 Şubat-8 Şubat tarihleri arasında ‘Sihirli Eller Atölyesi’, 2-8 Şubat tarihlerinde ‘Sihirli Akrobatlar ve Papağan Show’, 3-10 Şubat tarihleri arasında ise ‘Balon Şov’ ve satranç etkinlikleri düzenlenecek.

‘Oyuncak Heykeller Atölyesi’ etkinliğinde çocukların hayallerindeki oyuncakları farklı malzemeler ile oluşturmaya çalışacağı, gazete kağıdı, elektrik teli, bant, renkli hamurlar kullanarak eğlenceli oyuncaklar yapacakları belirtildi. Sosyal paylaşım sitelerinde sorulan sorulara cevap vererek kazananların holohop kazanacağı ve ‘Holohop Yarışması’na katılabilecekleri kaydedildi. ‘Arkadaşımın Portresi’ adlı resim yarışmasında çocukların arkadaşlarının resimlerini suluboya tekniğiyle yaparak birbirlerine hediye edecekleri, trafik atölyesi etkinliğinde ise çocuklara trafik işaretleri ile ilgili eğitimler verileceği kaydedildi.

Beş sinema salonu ile sinemaseverlere hizmet veren Cinetech Sinemaları’nın da sömestr döneminde vizyona girecek filmleri ile çocuklara neşeli bir tatil yaşatmaya hazırlandıkları belirtildi .
Kaynak: İHA