Buseder’den Eğitim Faaliyetlerine Destek

Bursa Umut Sevgi ve Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin (BUSEDER ) eğitim faaliyetleri devam ediyor.

Yaptığı birbirinden önemli etkinlikler ile beğeni toplayan BUSEDER, sanatçı Jale Parıltı’nın da katılımıyla eğitim içerikli bir program gerçekleştirdi. Tavacı Recep Usta’da gerçekleştirilen programa, Bursa Valisi Şahabettin Harput’un eşi Funda Harput, Bakan Faruk Çelik’in eşi ve kaymakam eşleri de katıldı.

Programda konuşan Dernek Başkanı Berna Küçükdağ, “Köklü bir kültür mirası olan ecdadın torunlarıyız. Fatih ruhlu nesiller yetiştirmek isteyen, kendi menfaatini başkalarının menfaatine feda eden sizlerle çıktık bu yola, muhtaç gönüllere ulaşmak gayesiyle kurduk derneğimizi.” dedi.

2005 yılında çıkılan bu yolda her kesimden destek gördüklerini anlatan Küçükdağ, emeği geçenlere teşekkür etti. Sanatçı Jale Parıltı ise programa katılanlara birbirinden güzel ilahileri seslendirdi. Jale Parıltı, programın sonunda yaptığı açıklamada; “Burada olmaktan çok mutluyum, böyle bir program düzenledikleri için BUSEDER‘e ve siz katılımcılara çok teşekkür ederim. Ben bu kadar gönül vermiş yardım sever insanların olduğunu bilmiyordum. Bu kadar önemli yardımların gönülden, kalben yapıldığını bilmiyordum sizlerden öğrendim bende bu yolda seve seve başımı bu yola koyarım. Bana düşen neyse bende hakkıyla bunu yapmak isterim.” şeklinde konuştu.

Program sonunda Vali Şahabettin Harput’un eşi Funda Harput, sanatçı Jale Parıltı’ya çiçek takdim etti .