Ayşenur Arslan: Birand Kendisine Yakışan Bir Şekilde Gitti

CNN Türk televizyon kanalında Medya Mahallesi programını yapan Gazeteci Ayşenur Arslan, hayatını kaybeden Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Birand'ın kendisine yakışan bir şekilde vefat ettiğini söyledi.

Birand’ın hayatını kaybetmesi Sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Gazeteci Ayşenur Arslan, Mehmet Ali Birand’ın Son ana kadar gözlerini açmasını umut ettiğini ifade etti.

Birand’ın, Son yazısını yazdıktan Sonra ameliyata girdiğini dile getiren Arslan, “Hatta en Son konuşması asistanı aracılığıyla olmuş. Asistanına, ‘Bu yazıyı ben postaya geçemiyorum. Gel sen şuna bir bak.’ demiş. Belki de konuştuğu ve düşündüğü Son şey Diyarbakır’daki miting olmuştu. Ben ve arkadaşları hakikaten bu nedenle olsa bile gözünü açacağını ümit ediyorduk.” ifadelerini kullandı. Kendisine çok yakışan bir şekilde gittiğini düşündüğünü ifade eden Arslan, “Birand, rahatsız olduğunu biliyordu. Ne kendisini, ne başkasını kandırdı. Bunu konuşmak istemedi. Hayatı, Son anına kadar dolu dolu yaşadı. Yılbaşında da Havai’ye gitti. Yılbaşında Son kez ama Son kez olduğunu bilmeden, daldı. Hayatı içine çekerek yaşadı. Dimdik ayaktayken gitti. Kanal D izleyicisine ‘Görüşmek üzere’ diyerek gitti. Burada olsa işinize bakın gençler derdi.” şeklinde konuştu.