Acun ve Beyaz'dan espiri yağmuru

Acun Ilıcalı ile Beyazıt Öztürk’ün katıldığı Fresh Mesh konferansı stand-up havasında geçti.

Acun ve Beyaz'dan espiri yağmuru
Medya geleceğinin ele alındığı Fresh Mesh konferansına Acun Ilıcalı ile Beyazıt Öztürk 'ün katıldığı oturum damgasını vurdu. Esprilerin havada uçuştuğu konferansta katılımcılar da eğlenceli anlar yaşadı.

Türk televizyonlarına kazandırdığı yeni programlar ile adından sıkça söz ettiren Acun Ilıcalı, 'Türkiye 'deki televizyon şartları benim kendimi geliştirmemde çok faydalı oldu. Rakiplerinize karşı başaralı olmanız için formatın üzerine siz de bir şeyler eklemelisiniz. Bizim ekip olarak ana felsefemiz hep bu oldu ' dedi. Küçük yaşlardan itibaren oyunlara olan düşkünlüğünden dolayı bu tarz bir başarıya ulaştığını ifade eden Ilıcalı, 'Aklım hep oyundaydı. Bu düşkünlüğün oyunları geliştirmemde de faydalı oldu ' diye ekledi. Beyazıt Öztürk 'ün konuya girerek 'Şimdi büyük oynuyor ' sözleri ise kahkahalara neden oldu.

İkili arasındaki espirili atışma şu şekilde devam etti;

Acun: Sen küçük oynuyorsun ya… Sen küçük ben büyük oyuncu…

Beyaz: Bizde kendi halimizde bir şey yapmaya çalışıyoruz.

Acun: Maşallah… Neyse…

Beyaz: Benim canım çok sıkıldı… Gerçekten çok büyük oynuyor…

Oturumun ilerleyen dakikalarında ise ikili arasındaki esprili atışma 'format ' konusu üstünde yoğunlaştı. Format yaratmayı gereksiz olarak yorumlayan Acun Ilıcalı, 'Bu bir bilim dalı. Biz böyle bir tutku içinde olmadık. Biz burada bir format buluruz ancak Türkiye 'de tutması için en az 3-4 ülkede denenmesi gerekir ' dedi. Oturumun moderatörü Ebru Baki 'nin 'Ama Beyaz format yarattı. 17 yıldır kendi formatını yapıyor ' demesi ise katılımcıların kahkahası ve Beyaz 'ın tepkisiyle kesildi. 'Ben hiç seyredemedim hangi formatmış o ' diyerek karşılık veren Acun Ilıcalı ise 'Bu biraz yanlış oldu ' dedi. Beyaz bu sözler üzerine ise 'Bana neden yükleniyorsunuz. Siz aranızdaki sohbeti tamamlayın. Bana paramı versinler ben yaparım. Sıkıntı yok ' diyerek espri yaptı.

İkili arasındaki esprili atışma ilerleyen dakikalarda da devam etti.