Güreş Müsabakalarından Derece

Milli Eğitim Bakanlığınca organize edilen Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında düzenlenen 15,16, ve 17,8 yaş serbest güreş müsabakalarından Tavşanlılı sporcular derecelerle döndü.

Güreş Müsabakalarından Derece
Tavşanlı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Çelebi yaptığı açıklamada, kendi bünyelerinde hazırlanan kursiyer sporcuların yapılan serbest güreş müsabakalarında önemli dereceler aldığını söyleyerek, öğrencileri ve öğreticileri tebrik etti.

58 kiloda Mehmet Taşdemir, 66 kiloda Serdar Coşkun ve 74 kiloda da Zübeyir Temel’in birincilik aldığını belirten Süleyman Çelebi, “Kursiyerlerimizden 74 kiloda Mahmut Ataman ikinci, 84 kiloda Halil Muslu ve Recep Enes Bilen’de yaş kategorilerinde üçüncülük elde etmişlerdir. Bu öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Güreş Antrenörü Ahmet Yaşar Yıldız da açıklamasında önümüzdeki günlerde Ege Bölge Müsabakalarına ve Türkiye Şampiyonasına katılacaklarını söyleyerek, “Bunun için daha çok çalışıp daha iyi dereceler elde etmek istiyoruz. Ata sporumuz güreşe verdiği desteklerinden ötürü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Çelebi’ye teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA