Genç Girişimcilerden Rektöre Ziyaret

Türkiye Odalar Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı Kütahya Genç Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof.Dr.Ahmet Karaaslan’ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgiler sundular.

Genç Girişimcilerden Rektöre Ziyaret
Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan ile girişimcilik ve üniversite konularında fikir alışverişinde bulunan Kütahya Genç Girişimcileri Kurulu Başkanı Zafer Bintepe, “Üniversite ile genç girişimciler olarak birlikte neler yapabiliriz?” düşüncesiyle Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan ile düşüncelerini paylaşmak üzere nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan, Kütahya Genç Girişimciler Kurulu’nun üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite ve gerçekleştirilmek istene projeleri konusunda bilgiler verdi.

Üniversitede öğrencilerden oluşan genç girişimciler topluluğunun bulunduğunu ve faaliyetler gerçekleştirdiğini anlatan Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan, genç girişimciler topluluğu ile Kütahya Genç Girişimciler Kurulu’nun birlikte bazı faaliyetlerde bulunabileceğini söyledi.

Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan, Kütahya Genç Girişimciler gibi sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapmaktan her zaman memnunluk duyacağının altını çizerek, üniversite ile işbirliği yapmak isteyen bir düşüncesi, bir projesi olan herkese üniversitenin kapısının açık olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA