Başkan Tokcan 2012’yi Değerlendirdi

Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, Datça’da 2012 yılda hayata geçirilen ve devam eden projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Tokcan 2012’yi Değerlendirdi
Datça’da görev yapan basın çalışanların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha kutlayarak sözlerine başlayan Belediye Başkanı Şener Tokcan, 2012 yılında belediye olarak yaptığı hizmetler ile ilgili bilgiler verdi. Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Tokcan, “En büyük sorunlarının başında pazaryeri geliyor. Yeni bir yer arıyoruz. Pazarcı esnafımız kış aylarında daha emniyetli bir alana ihtiyaç duyuyor. Bu sorunun giderilmesi için çalışmalarımız sürüyor. Bu sorunu en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız” dedi.

Basın mensuplarının hükümet konağı ve boşaltılan Datça Öğretmenevi ile ilgili sorularını cevaplandıran Tokcan, “Hükümet konağı belediyenin değil. Hükümetin sorunu boşaltma işi hükümetin vereceği karar. Ancak öğretmenevi özel idareye ait yıkılması gerekiyor. Biz teklifimizi yaptık. İsterlerse belediye olarak biz yıkarız. Kararı yine devlet verecektir” diye konuştu.

Kendisininde eski bir basın mensubu olarak yıllarca TRT’de görev yaptığını ve bundan dolayı basın mensuplarının sorunlarını iyi bildiğini ifade eden Tokcan, “Belediye olarak çözmek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA