SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak:
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İncirlik Üssü’ndeki ibadethaneye saldırı iddialarıyla ilgili olarak, "Bu durum karşısında ses çıkarılmıyorsa bunun suçlusu bellidir" dedi.

Amerikan askerleri dünyanın neresinde olursa olsun, onları Amerika dışında yargılama yetkisinin bulunmadığını savunan Kamalak, "Kur’an’dan ve camilerimizden ne istiyorsunuz? Herkes dinini yaşama hakkına sahiptir. Sen Kur’an’dan ve camiden hoşlanmayabilirsin ancak saygı göstermek durumundasınız. Bu durum karşısında ses çıkarılmıyorsa bunun suçlusu bellidir" dedi.
158 milletvekiliyle parlamentoya geldiklerinde ülkede bulunan ‘Çekiç Güç'ü kovduklarını ifade eden Kamalak, bunların da kovulabilmesi için, Saadet Partisi’nin bir an önce iktidara gelmesi gerektiğini söyledi.
Bu olaylar karşısında ses çıkarabilmek için İslam Birliği’nin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini savunan Kamalak, "İnşallah biz iktidara geldiğimiz vakit bu tür olaylar olmayacaktır" dedi.
