Bayanlar Sporla Buluştu
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “ Spor Yaşamaktır” projesi kapsamında bayanlar sporla buluştu.

Havaların soğuk olması nedeniyle şimdilik Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen sportif faaliyetler hafta içerisinde sabah 09.00 - 11.00 ve öğleden sonra 14.00 - 17.00 saatleri arasında yapılıyor. Egi, projeye katılan bayanların sayısının günden güne artarak devam ettiğini belirterek;” Projenin amacı; beden eğitimi öğretmeni öncülüğünde herkese açık alanda ortaklaşa ve düzenli olarak spor yapmak. Muratlılıların daha bilinçli spor yapmaları için bu projenin tasarlandı. “ dedi.
Öte yandan spor salonuna en yakın okul olan Hasan Orhan İlköğretim Okulu öğrencileri de beden derslerinde bu sportif çalışmalardan faydalandığı kaydedildi .
