Eroini Gres Yağı İle Kamufle Etmişler
Kuzey Irak’tan İstanbul’a gelen bir TIR’ın eroin taşıdığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, TIR’da 124 kilo 750 gram eroin ele geçirdi.

TIR'da yapılan aramalar sonucu 222 paket halinde 124 kilo 750 gram eroin ele geçirildi. TIR dorsesinin alt kısmına saklanan eroinin, gres yağı ile kamufle edildiği görüldü.
Operasyonda TIR sürücüsü Mehmet Ö. ve Şehmuz A. ile uyuşturucu ile bağlantısı olduğu belirlenen Yılmaz.Ö, Nazime.Ö ve Yavuz Ö. yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Ayrıca operasyonda 1 adet hassas tartı, 1 adet sahte sürücü belgesi, 6 adet ruhsatsız silah, 2 adet ruhsatlı silah, 1 adet susturucu, 7 bin 550 TL, 5bin 100 euro ve 711 dolar ele geçirildi. Emniyet yetkilileri yaptığı açıklamada, uyuşturucu ticareti yapan şebekenin başında, geçen sene hapisten kaçan M.S.Ö’nin olduğunu belirtti.
M.S.Ö., 2011 yılında 280 kilo eroinle yakalanmıştı. Silivri’de tutuklu bulunan şahıs, yakının taziyesi için izinli iken Firar etmişti .
