Başkan Karahan Gazetecilerle Yemekte Buluştu

Kütahya Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle ilçede çalışan basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Karahan Gazetecilerle Yemekte Buluştu
Eynal Kaplıcaları Restoranda düzenlenen yemeğe, Başkan Yardımcıları Doğan Eren, Süleyman Özkan, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Kamil Ulus’un yanı sıra ilçe genelinde faaliyet gösteren gazetelerin sahibi, çalışanları ile ajans muhabirleri katıldı.

Gazetecilerin ve basının toplumda önemli bir rolü bulunduğunu ifade eden Başkan Karahan ilçede görev yapan basın mensuplarının ve yerel medyanın zor şartlar altında görevini özveri ile sürdürdüğünü söyledi.

Belediye olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonrada basın mensuplarına her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Karahan, “Çok zor şartlar altında görev yaptığınızı en iyi bilenlerin başındayım. Gece gündüz demeden kara kışa aldırmadan görev yaptığınızı biliyoruz. Bu güne kadar sizlere hiçbir baskı yapmadık. Yapmayı da düşünmüyoruz. Eleştirilerinizi her zaman dikkate aldık. Almaya da devam edeceğiz. Yemeğimize katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Birlikte olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA