Ak Parti Polatlı İlçe Başkanlığı'nın Açılışı

AK Parti Polatlı İlçe Başkanlığı, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katıldığı törenle açıldı.

Törene, Başbakan Yardımcısı Babacan'ın yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Faruk Bilici, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Ayar, Ankara İl Başkan Yardımcısı Ayhan Yılmaz, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Teke, AK Parti Haymana İlçe Başkanı Oğuz Yücel, AK Parti Ankara il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, törende yaptığı konuşmada, partilerinin siyasete yeni bir soluk getirdiğini, kurulduğu günden itibaren ülkeye yeni bir vizyon sağladığını söyledi.

Alparslan, şöyle konuştu:

''Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demiştik ve şükürler olsun öyle de oldu. Yine insana hizmet, millete hizmet, devlete hizmet sevdasıyla siyaset üretmişti. Geri dönüp baktığımızda gerçekten her alanda çok büyük hizmetlere hep beraber imzalar attık. Bunları yaparken en büyük destekçimiz milletimiz oldu. Çünkü biz sözün, kararın ve yetkinin de millet olduğunu biliyoruz. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Millete hizmeti bir sevda olarak gördük ve bu sevda yolunda emin adımlarla durmadan yorulmadan yolumuza devam ettik. Çok şeylerin değiştiğini bizlerde sizler gibi biliyoruz. Artık Türkiye Cumhuriyeti devleti içeride huzuru ve istikrarı kazanmış yurt dışında ciddi bir irtibata kavuşmuştur. Ben bu vesile ile parti binamızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.''

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Faruk Bilici ise konuşmasında partilerinin 3 genel seçim, 2 yerel seçim, 2 referandumda oylarını arttırarak çıktığını, teşkilatlar olarak liderlerinin arkasında dimdik durduklarını söyledi.

Protokol konuşmalarının ardından partiye katılanlara rozetleri takıldı.

Muhabir: Ali Tuna

Yayıncı: Şükran Yücel
Kaynak: AA