Ak Parti İl Başkanı Köse Açıklaması

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, ''Akaydın hizmet üretmek yerine enkaz edebiyatı yapmaya devam ediyor. AK Parti zamanında yapılan hizmetlerle CHP zamanında yapılmayan hizmetleri görüyoruz'' dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu, İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, il ve ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi.

AK Parti Aksu İlçe Kadın Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Köse, kadının aktif olarak siyaset yaptığı partilerin her zaman iktidara geldiğini belirterek, ''Antalya halkının umudu AK Parti kadrolarıdır. Bizim davamız, birlik ve beraberlik içinde tek vücut olarak millete hizmet etmektir'' diye konuştu.

Sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan tüm kadınların siyasete fark kattığını vurgulayan Köse, AK Parti'nin 11 yılda kadına verdiği önemi göstererek büyük oranda yol kat ettiğini ve Türkiye genelinde kadın teşkilatlarının siyaseti güçlendirip, karar alma mekanizmalarında etkin rol aldığını kaydetti.

Köse, ''Bu nedenle kadınların aktif olarak siyaset yaptığı partiler her zaman iktidara gelmiştir. Her seçimde, her platformda ve projelerde kadınlarımız her zaman en önde olmuştur, olmaya da devam ediyor. Kellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Vatandaşın derdini birebir dinleyip çözmeye çalışıyoruz. İlgili kişileri arayıp sorunu aktardıktan sonra da takibini yapıyoruz. Her gittiğimiz ilçede vatandaştan şu sözleri duyuyoruz; 'Muhalefet partileri yalan vaatlerden başka hiç bir hizmet yapmıyor. Biz artık hizmet istiyoruz'' diye konuştu.

Muhalefet partilerinin millete hizmet etmek gibi bir gayesinin olmadığını savunan Köse, Antalya'nın ve Aksu'nun halinin ortada olduğunu, Büyükşehir Belediyesi'nin ise hizmetleri ile değil skandallarıyla gündeme geldiğini ileri sürdü.

Köse, şöyle konuştu:

''Akaydın hizmet üretmek yerine enkaz edebiyatı yapmaya devam ediyor. AK Parti zamanında yapılan hizmetlerle CHP zamanında yapılmayan hizmetleri görüyoruz. Döşemealtı Belediyesi'nin başarılı çalışmalarıyla, Aksu Belediyesi'nin çalışmalarına bakıldığı zaman AK belediyenin nasıl hizmet yaptığını göreceksiniz.''

AK Parti Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu da AK Parti'nin 11 yıldır iktidarda olmasında ve başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürmesinde kadın kollarının büyük etkisi olduğunu belirtti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan ise kadınların başarıları sayesinde yerel yönetim seçimlerinde Aksu ilçesini AK belediye kadrolarına katmak istediklerini bildirdi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA