MHP Urla Örgütü'nden 'Teröre Hayır' Mitingi

Urla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Cumhuriyet Meydanı'nda, "Bin yıllık kardeşliği yaşa ve yaşat, teröre hayır" mitingi düzenledi.

MHP Urla Örgütü'nden 'Teröre Hayır' Mitingi
Mitinge MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural'ın yanı sıra MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İl Bşk. Yrd. Selahattin Şahin, Yusuf Sağır, Parti yönetim kurulu üyeleri, Demokrat Parti (DP) Urla İlçe Başkanı Ramazan İnal, Güzelbahçe, Konak, Bornova, Seferihisar, Menderes, Gaziemir MHP İlçe Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Urla Spor Sahası'nda toplanan kalabalık, sloganlar eşliğinde yürüyerek Cumhuriyet Meydanı'na geldi.

Urla MHP İlçe Başkanı Hüseyin Akgül, burada yaptığı konuşmada, "Son günlerdeki terör olaylarına kayıtsız kalamazdık. MHP olarak üzerimize düşenleri yapmaya hazırız. Ben isterdim ki bu meydanı MHP ile beraber AK Parti ve CHP'li arkadaşlarımız da doldursun. Ama maalesef teklifimize cevap dahi vermediler. Size soruyorum, bu şehitlerimiz sadece bizim şehitlerimiz mi? Kahvelerde oturup çaylarını yudumlayanların, Türkiye’nin şehitleridir. Bunlara kaygısız kalanları lanetliyorum" dedi.

Akgül, kürsüye çağırdığı Diyarbakır Çermikli Rabia Yıldız ve Edirne Keşanlı Cem Nuri Yılmaz’ı işaret ederek, "Bizler Diyarbakırlısı ve Edirnelisi ile hep beraber kardeşçe yaşıyoruz. Bu kardeşliği bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek dedi” dedi.

Akgül, duygulanarak bir süre konuşmaya ara vermek zorunda kaldı.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ise, “2000'li yılların başında bitme noktasına gelen terör olayları, maalesef iktidara gelen partinin yanlış politikaları ile tırmanmaya başladı.

Habur’da teröristlerin karşılanması onlara cesaret verdi. Terörist eskiden Kandil’den gelirdi, şimdi içeriden eyleme katılıyor. Dokunulmazlıklarn kaldırılması için Meclis'e MHP olarak önerge verdik. Parti olarak da destek vereceğiz" dedi.

Kaynak: İHA