Kız Yetiştirme Yurdunda Nikah

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Kız Yetiştirme Yurdunda kalan Pınar Sevik ve Ercihan Nergis’in nikah törenine katıldı.

Nikah törenine Vali Tapsız ile birlikte eşi Ayşe Tapsız, AK Parti Kilis Milletvekili Op. Dr Fuat Karakuş, Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Kaçarlar, Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Canan Necioğlu ve Kız Yetiştirme Yurdu personeli ile yurtta kalan öğrenciler katıldı.

Çiftin nikahını Belediye Nikah Memuru Abdulkadir Yarımay kıyarken, nikah şahitliklerini ise Vali Süleyman Tapsız ve eşi Ayşe Tapsız ile Milletvekili Karakuş ve Canan Necioğlu yaptılar.

Bir ömür boyu mutluluk için 'evet' diyen çiftin hayli heyecanlı oldukları gözlenirken, çifte evlenme cüzdanlarını Vali Tapsız verdi.

Nikahın ardından genç çifte mutluluklar dileyen Tapsız, toplumun temelinin aile olduğunu, mutluluğun kaynağının ise evlilik müessesine bağlı olduğunu söyledi.

Evliliklerin sağlam temeller üzerine kurulduğu zaman toplumun huzurlu olacağının ve geleceğe güvenle bakılacağının altını çizen Tapsız, çiftin birbirlerine karşı sevgi, saygı, sadakat ve sabır göstermeleri temennisinde bulundu .
Kaynak: İHA