Cihan Haber Ajansı Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çayırbaşı Tüneli, 20 kavşak ve yolun açılış törenine katılacak.

( 14.00)Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamayla ilgili gelişmeler izleniyor. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yozgat'ta açılış ve temaslarda bulunacak. (10.00 - 16.00)Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomi ve Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin Ankara'daki açılışına katılacak. (10.30)AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşu ve Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi temel atma törenlerine katılacak. (10.00 - 17.30) Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, konfederasyonuna bağlı sendika şube başkanlarının katılımıyla Adana'da düzenlenecek toplantıya katılacak. (14.00)Çad’ın ilk kadın ressamı Zamzam Musa Muhammed, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, fırçasıyla ülkesindeki kadınların sesi ve soluğu olmaya çalıştığını söyledi.

Suriye’deki gelişmeler izleniyor. A Milli Basketbol Takımı, EURO2013 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’ndeki 7. maçında Portekiz’e konuk olacak. (22.30)A Milli Erkek Voleybol Takımı, Avrupa şampiyonası elemelerinin yapıldığı Portekiz’deki 2. maçında, İngiltere ile karşı karşıya gelecek. (17.00)Ümit Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hollanda ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek. (19.00)Çöl Kaplanı lakaplı milli motosikletçi Kemal Merkit’in cenazesi İstanbul Levent Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verilecek. (16.30)A Milli Futbol Takımı, Estonya maçının hazırlıklarına İstanbul’da başlayacak.