CHP Karabük İl Başkanı İstifa Etti

CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, üniversite önünde stant açmalarından bazı kesimlerin rahatsız olduğunu öne sürüp, "Partinin zarar görmesini istemiyorum" diyerek görevinden istifa etti.

CHP Karabük İl Başkanı İstifa Etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, bazı cemaatlerin öğrencileri yönlendirmemesi için üniversite kampüsü önünde stant açmalarından bazı kesimlerin rahatsız olmasından dolayı, "partiye zarar vermemek adına" istifa ettiğini açıkladı.

Karadağ, “Karabük Üniversitesi’ne öğrenci kayıtlarının başlaması ile parti olarak yeni gelen öğrencilere yardımcı olmak istedik. Üniversite önünde bazı cemaatlere ait yurt görevlilerinin öğrencileri yönlendirmemesi için kampüs girişine stant açtık. Öğrencilere Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Karabük’ü tanıtan, hastanenin, valiliğin, kaymakamlığın, tarihi yerlerin nerede olduğunu gösteren broşürler dağıttık ve yapmaları gerekenleri söyledik. Bizim bu çalışmamızdan bazı kesimler rahatsız oldu. Çeşitli komplolar üretildi. Bu olayın büyüyeceğini düşünerek partim zarar görmesin diye görevimden istifa ettim. Partime her zaman hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu.

Kaynak: İHA